perjantai 13. tammikuuta 2017

Rahan tuloa ei voi estää!

Eli lisätyö vihdoin ja viimein alkoi!!

Viime vuoden puolella kerkisinkin kirjottelemaan mahdollisesta lisätienestistä keikkatyön muodossa. Homma meni kuitenkin silloin puihin kun ne soittivat sieltä muutaman kerran ja juuri silloin olin mun päätyössä enkä päässyt millään keikalle. Sitten joulunaika oli aika hiljaiseloa, ja hyvä niin, sillä sain kunnolla lomailtua ja rauhoitettua pyhät.

Nyt lopulta saatiin aikataulut natsaamaan ja menen lähitulevaisuudessa perehdytysvuoroon sinne jonka jälkeen olenkin siellä sitten keikkalistalla josta sitten tarpeen tullen soitetaan. Jos saisin kuussa esim. 200€ lisätyön kautta tienestiä olisin superhäpi! :) Ja jos saan yhdenkin viikonlopun kuussa sieltä on se automaattisesti bruttona reilu 300€ per viikonloppu, mikä passaisi kyllä!!

Ja musta oli kiva että ne ottavat mut ensin perehdytysvuoroon niin että en ole varsinaisesti vahvuudessa vaikka siellä olenkin ja palkka juoksee. Liian monta kertaa olen vanhalla työpaikalla törmännyt siihen että keikkalaiset tulevat uusina ilman mitään perehdytystä kaoottiseen tilanteeseen koska vahvuus liian pieni.

Eli hyvillä mielin menen "uuteen työpaikkaan" ja saan lisätienestejä! Sitä nopeammin pääsen veloita eroon mitä nopeammin saan rahaa kasaan :D

-Neiti Nuukailija

4 kommenttia:

 1. Tosi siistiä! 300 euroa viikonlopulta kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Toki verottaja vie siitä osansa mutta kyllä tollainen summa kuukausittain olisi kiva lisä! Ja raha kuitenkin tulee suht helpolla tuolta lisätyöstä kun keikkalaisena on ihan erilaisessa roolissa kuin omassa työssä vaikka samaa hommaa periaatteessa onkin.

   Poista
 2. Ehdottomasti kannatan töitä viikonloppuna jos vain on mahdollisuus ja jaksamista tehdä. Nimimerkillä täälläkin matkalla yö/ylitöihin aamubussilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Ja onneksi voi aina kieltäytyä jos ei sovi tai ei vaan jaksa. Eli win-win situation ! :)

   Poista