tiistai 17. tammikuuta 2017

Kun elämä jakaa sitruunoita....

... tekisi mieli päästää pari ärräpäätä.

Eilen nimittäin kävin ruokakaupassa josta tulin suoraan kotiin. Kotona huomasin (kun aloin kaivamaan kuittia budjettia varten) että lompakko on kateissa. Siitä alkoi sitten kunnon show: auton kääntäminen, kaikki tavarat ja sänky ja laukku ylösalaisin. Mutta ei. Ei lompakkoa.

Tänään marssin heti ensimäisenä kyseiseen kauppaan ja kysyin onko kukaan palauttanut lompakkoa sinne. Ei ollut.

Sitten soitti löytötavaratoimistoon. Ei ollut.

Kämppä, auto ja piha taas suurennuslasin kanssa läpi, mutta ei. Lompakko ei vaan ole missään.

Asia "hieman" harmittaa sillä tästä tulee nyt aivan täysin turhaa kuluerää ja ylimääräistä vaivaa! Minulla oli lompakossa 40 euroa ja jotain hiluja (onneksi ei enempää) joille sain sanoa hyvästit. Käteisen lisäksi lompakossa oli tietysti k- ja s-ryhmän etukortit. Ok, ihan fine. Saan tilattua uudet ilmaiseksi ja kuukauden päästä mulla pitäisi olla jo uudet kortit tulleet postissa.

Maksamaan joudun kuitenkin uudesta ajokortista ja visa electronista. Trafin sivuilta saa tilattua kaksoiskappaleen ajokortista 20 €:lla. Sitten oli pankkikortti jonka jouduin kuolettamaan ja tilaamaan uuden. Uusi kortti maksaa n.10€.

Ja sitten tietenkin uuden lompakon osto. Kaivoin tavaroista pussukan mikä käy nyt tilapäisesti lompakosta mutta jossain vaiheessa on pakko ostaa uusi.

Kaiken kaikkiaan tämä oma varomattomuus maksoi minulle n.90€. Ärsyttävää!

Lompakko tosiaan katosi kassan ja auton välissä. Joko se tipahti jo kaupan sisällä jos laitoin lompakon huolimattomasti laukkuun, tai kaupan pihalla, jossa jouduin väistämään sivuun kun vastaan tuli ryhmä ihmisiä. En tiedä mitä tapahtui, mutta joka tapauksessa joku on nyt 40€ rikkaampi ja minä  paljon köyhempi. Argh.

-Neiti Nuukailija

8 kommenttia:

 1. Eikä, miten kurjaa. Itse pelkään toisinaan, että hukkaisin lompakkoni mutta en rahan menetyksen, vaan henkkareiden menetyksen vuoksi. Sen vuoksi aika neuroottisesti pidän lompakkoani silmällä.

  Ystävältäni katosi pankkikortti ennen joulua hänen ollessaan jouluostoksilla. Kuollettaessaan kortin 12 tuntia myöhemmin, selvisi että kortilla oli tehty verkkokauppista ostoksia noin 400 euron edestä. Ystäväni oli (ja on) ostoksista vastuussa, koska ne on tehty ennen kuin hän kuolletti kortin.

  Tarkkana saa tässä paikoin kylmässä ja epärehellisessä maailmassa kyllä olla. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ikävä tilanne kyllä jos tollasen rahasumman joutuu maksamaan ja tietäen vielä että joku varas sai siitä nyt hyötyä itselleen. Ärsyttävää.

   Tuntuu että jotenkin osui huono onni kohdalle että lompakkoa ei löytänyt kukaan rehellinen joka olisi palauttanut sen kauppaan tai löytötavaratoimistoon. Haluan kuitenkin uskoa että suurin osa palauttaisi lompakon.

   Tästä lähtien minäkin olen supertarkka lompakkoni kanssa vaikka en ennenkään kovin huolimaton sen kanssa ole ollut.

   Poista
 2. Inhottavaa. Mä olen myös joutunut saman shown käymään läpi pari kertaa. Ei kiva ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, useamman kerran! Toivottavasti ei sattuisi kummallekaan meistä enää koskaan.

   Poista
 3. Ääh! Toi on kyllä turhauttava tilanne. Itsellä katos joskus lompakko ulkomaanreissulla, ja sit sainkin soitella pankkeihin ja kuollettaa kortit yms. Silloin ei onneksi ollut vielä ajokorttia ja passi oli hotellissa niin ne sentään säästyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin että olispa kamalaa jos ulkomailla sattuisi! Onneksi ei passi kadonnut, se olisikin ollut aika kallis korvattava.

   Poista
 4. Buuu!!!
  Mutta onneksi kortit kuoletettiin eikä enempää vahinkoa.
  Itse hukkasin lompsan pari vuotta sitten ja ehdin kuolettaa ja pistää uudet kortit tilaukseen kirjastokorttia myöten, kunnes lompakko löytyi äidin pihasta lumihangesta johon olin sen pudottanutkin. Asiasta seurasi silti kuluja ja myöskin neuroottinen lompakontarkistussyndrooma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota minäkin salaa toivoin ja siirsin vaan rahat tililtä laskutilille ja ajattelin että josko se nyt jossain autossa tai muualla on. No ei ole ja nyt on kortit kuoletettu...

   Poista