lauantai 26. marraskuuta 2016

Black Friday happened

Eilen juhlittiin Amerikassa joulun ostoskauden alkua Black Fridayn merkeissä. Samaa juhlittiin myös Suomessa, vaikka muistaakseni black friday ei ole ollut aivan näin suuressa mittakaavassa aikaisimpina vuosina tällä puolella maapalloa. Vai enkö minä ole vain huomannut sitä aikaisemmin?

Tämän päivän lehdestä bongasin yli 40 black friday mainosta. Jestas. Ja parhaimmat tajoukset olivat joitain 45 kappaleen eriä jotka katoaa kaupan hyllyltä ensimmäisen vartin aikana. Saadaanpahan porukka kauppaan sisään ja sieltähän sitten löytyy vaikka ja mitä kivaa ostettavaa.

Itsekin sorruin katsastamaan verkkokaupan puolen tarjoukset useammasta kaupasta. Tähän olin tosin antanut itselleni luvan joululahjaostosten takia.

Jossain tekstissä jo mainitsinkin että tänä vuonna olen ollut perheen joululahjaorganisoija eli olen etsinyt ja hankkinut useamman perheenjäsenen "isomman" lahjan johon olen sitten kysynyt muita osallistumaan.

Minulta lähti nyt kertarysäyksellä hirveä määrä rahaa tililtä ja hieman se kauhistutti kun tilin saldoa katsoi. Onneksi iso osa tulee takaisin tässä parin viikon sisään.

Eilen tililtä lähti tällaisia summia:

Isän lahja: 112,80 €
Äidin lahja: 70,90€
Veljen vaimon lahja : 59,95€
Koiralle ruokaa 93,6€

Yhteensä hurjat 337,25€ 

Apua!

Takaisin päin saan (onneksi) jotain 140€ tienoilla. Eli itse tuhlasin eilen hippasen alle 200€.

Koiranruoka oli täysi heräteostos. Koiran budjetti on paukkunut tässä kuussa muutenkin jo niin paljon yli suunnitellusta että ei olisi pitänyt mitään enää ostaa. Tällä hetkellä ruokaa olisi ollut joulukuun loppuun asti muutenkin. Mutta nyt sain sen verran hyvän tarjouksen että tuo 30 kg kannatti ostaa ja siitä onkin koiralle iloa ainakin huhtikuulle saakka. Toisin sanoen säästin rahaa alkuvuodelta kun nyt ostin varastoon.

Muut ovatkin sitten lahjoja ja olen niihin tyytyväinen.

Osallistuiko kukaan teistä Black Fridayn huminoihin? Löytyikö hyviä tarjouksia?

-Neiti Nuukailija

8 kommenttia:

 1. Tein samanlaisia ostoksia tällä viikolla! Koiralle 13kg ruokaa ja pari yhteislahjaa jouluksi :)

  Haluisin ostaa koiralle uuden pedin (vähän niinku joululahjana ;D) mutta en tiedä raaskinko. Ne parhaat maksaa aika paljon ja sit jos koira tuhoaakin sen samantien tai ei edes nuku siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli ajatuksissa ostaa sellainen kunnollinen yli 100 € peti mun koiralle! :D Päätin odottaa nyt kuitenkin että odotan seuraavaan muuttoon kun tuolla on jo ihan toimiva peti tällä hetkellä.

   Ihan samoja ajatuksia meillä molemmilla näköjään :)

   Poista
 2. Nou nou, itse pysyin tiukkana, mutta nuoriso ei. He olivat raahanneet nettikaupan ostoskoriin "kaikkea tarpeellista", josta sitten suoritin pientä karsintaa ja loput suostuin ostamaan.

  Eli voihan sitä siis todeta että sorruin. Mutta en itselleni ostamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankintoja lapsille ei ehkä pystykään samalla tavalla välttämään kuin omia hankintoja :)

   Poista
 3. Meinasin ostaa yhden joululahjan netistä. Totesin kuitenkin, että postikulut ovat suunnilleen saman verran kuin alennus ja siksi käyn hakemassa tuotteen paikan päältä myöhemmin. Eipä tullut katsottua koiranruokatarjouksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin huomasin että monissa verkkokaupoissa postikulut toi melkein sen säästetyn rahan takaisin. Olisin ehkä odottanut enemmän ilmaisia postikuluja jos kerta supertarjouspäivä on...Esim. cdon.comilla oli ilmaiset postikulut yli 10 € tilauksissa.

   Poista
 4. Löysin itselleni uuden puhelimen niin hyvään hintaan, että se oli pakko hankkia (129€) ja yhden joululahjan, jota jo aiemmin katselin enkä raaskinut ostaa. Nyt se oli -70& ja ilman toimituskuluja, joten kannatti. Jäi kaupoissa shoppailut perjantaina vähiin pitkän työpäivän vuoksi, joka ehkä kannatti kukkaron kannalta :)

  tp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä diili puhelimesta! Oletan että älypuhelin kuitenkin kyseessä :)

   Minäkin olin koko päivän töissä eli kauppoihin en "päässyt" enkä olisi kyllä mennytkään.

   Poista